بهترین گوشی شیائومی در بازار ایران [اردیبهشت ۱۴۰۴]

عاطفه بیدستانی
آخرین بروز رسانی: 1 خرداد 1404
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه

بهترین گوشی شیائومی با ارزش خرید بالا کدام مدل‌ها هستند؟ در هر رده قیمتی چه انتظاری باید از بهترین گوشی شیائومی داشته باشیم؟ در این مقاله از کیهان رایانه با ما همراه باشید.

گوشی‌ شیائومی در بازار ایران محبوبیت نسبتاً زیادی دارد؛ چرا‌که در مقایسه با سایر برندهای موجود در بازار، ارزش خرید بیشتری (تناسب قیمت دربرابر امکانات) به کاربران رده‌های مختلف ارائه می‌کند. در ضمن، تنوع محصولات شرکت چینی هم واقعاً چشمگیر است.

گوشی‌های شیائومی با نام‌گذاری‌های متنوع و بعضاً پیچیده به بازار عرضه می‌شوند و اگرچه دست خریدار را در انتخاب باز می‌گذارند، می‌توانند باعث سردرگمی شوند؛ به‌خصوص اگر آشنایی چندانی با مدل‌ها و امکانات و اسامی مختلفشان نداشته باشید.

برای آسان‌ترکردن کار انتخاب و خرید بهترین گوشی شیائومی، مقاله‌ی پیش‌رو را آماده کرده‌ایم. به‌دلیل نوسان‌های بیش‌ازحد قیمت گوشی‌ها در بازار کشور، بازه‌های قیمتی مقاله وسیع‌تر شده‌اند تا نوسان‌های قیمت سبب گمراهی شما خوانندگان عزیز نشوند. در هر بازه‌ی قیمتی نیز، بهترین محصولات را معرفی کرده‌ایم تا بنابر نیاز و بودجه‌تان بتوانید مدل مدنظرتان را پیدا کنید. ناگفته نماند که از ذکر مدل‌های متعدد خودداری کرده‌ایم و بهترین مدل‌ها با بیشترین ارزش خرید را در این فهرست گنجانده‌ایم.

بهترین گوشی شیائومی تا ۱۰ میلیون تومان

 
ردمی 14C شیائومی 4G
 

ردمی 14C در دسته‌ی اقتصادی‌ترین محصولات گروه شیائومی قرار می‌گیرد و برخلاف بسیاری از گوشی‌های هم‌رده خودش که کیفیت ساخت ابتدایی و نازل‌تر نسبت‌به گوشی‌های بالارده دارند، در دو نسخه با بدنه‌ی شیشه‌ای و چرم مصنوعی تولید می‌شود تا نظر افرادی که متریال و کیفیت ساخت گوشی نیز به‌اندازه‌ی کارایی و عملکرد آن اهمیت دارد را به خود جلب کرده و حس یک محصول ارزان‌قیمت را به مخاطبان خود القا نکند.

افزون‌براین، طراحی پشت گوشی اصلا به گوشی‌های پایین‌رده شباهتی نداشته و با فریم تخت پلاستیکی خود به‌سبک سری ردمی نوت ظاهر می‌شود؛ البته تا زمانی که با جلوی گوشی روبرو نشویم چراکه همچنان با یکی از ارزان‌ترین محصولات بازار روبرو هستیم. پنل روبرو به نمایشگری بسیار بزرگ به‌ابعاد ۶٫۸۸ اینچ با حاشیه‌های قطور و وضوح HD اما با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز اختصاص دارد.

ردمی 14C از تراشه Helio G81 Ultra مدیاتک برای پردازش وظایف گوناگون استفاده می‌کند که تنها برای استفاده‌هایی مانند پیام‌رسانی، کار با شبکه‌های اجتماعی و گشت‌وگذار کوتاه‌مدت و سبک در فضای وب پاسخگو است و نباید انتظار بالایی از عملکرد آن در چندوظیفگی و جابجایی بین برنامه‌های مختلف داشت.

گوشی اقتصادی چینی‌ها از دوربین ۵۰ مگاپیکسلی برای ثبت عکس‌های واید استفاده می‌کند و وزنش تا ۲۱۱ گرم هم می‌رسد. تامین انرژی دستگاه برعهده باتری ۵,۱۶۰ میلی‌آمپرساعتی است. اما نکته‌ی حائر اهمیت در مورد این دستگاه اجرای اندروید ۱۴ و سیستم‌عامل HyperOS به‌صورت پیش‌فرض است چراکه تقریبا اکثر گوشی‌های موجود در این بازه‌ی قیمتی نسخه‌های قدیمی‌تر دارند و گوشی‌های به‌روزی به‌حساب نمی‌آیند.

بهترین گوشی شیائومی تا ۱۵ میلیون تومان

 
ردمی نوت 14 شیائومی 4G نسخه گلوبال
 

تغییرات نسخه 4G ردمی نوت ۱۴ شیائومی در مقایسه با ردمی نوت ۱۳ شامل برخی موارد رو‌به‌جلو و گاها ناخوشایند می‌شود. اول از همه که این گوشی نیز به‌جمع کثیری از گوشی‌های مجهز به تراشه Helio G99 که شیائومی به‌طور اختصاصی با پسوند Ultra در انتهای نامش یاد می‌کند، پیوسته است. این اتفاقی مثبت تلقی شده و عملکرد گوشی را به‌خصوص در بازی‌ها تا نزدیک به ۶۰ درصد بهبود می‌دهد.

اما از طرفی دوربین اولتراواید ۸ مگاپیکسلی جای خود را به‌دوربین تشخیص عمق ۲ مگاپیکسلی داده است. طراحی این گوشی بازهم دستخوش تغییر شده و دوباره مجموعه‌ی دوربین‌ها روی یک برآمدگی کلی سوار و حاشیه‌های اطراف نمایشگر دوباره قطور شده‌اند، البته محافظت از نمایشگر از گوریلا گلس ۳ به ۵ ارتقا یافته است. خود نمایشگر تغییری نکرده و همان پنل ۶٫۶۷ اینچی OLED با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و وضوح FHD در این گوشی به‌کار رفته است.

وزن گوشی نیز کمی افزایش پیدا کرده است. با دوربین اصلی می‌توان با همان وضوح ۱۰۸ مگاپیکسلی عکاسی کرد. ردمی نوت ۱۴ با اندروید ۱۴ روانه بازار شده و تا سه‌نسخه‌ی بعدی اندروید را دریافت می‌کند. فریم و بدنه‌ی این گوشی برخلاف نسخه‌ی پرو، پلاستیکی بوده و تنها از گواهی IP54 برای مقاومت در برابر پاشش قطرات آب برخوردار است.

بهترین گوشی شیائومی تا ۲۰ میلیون تومان

 
ردمی نوت 14 پرو شیائومی 4G نسخه گلوبال
 

شیائومی ردمی نوت ۱۴ پرو مدل 4G با ضخامت ۸٫۲ میلی‌متر و وزن ۱۸۰ گرمی، گوشی ظریف و سبکی به‌شمار می‌رود. فریم و بدنه‌ی گوشی از پلاستیک ساخته شده و با داشتن گواهی IP64 و شیشه‌ی گوریلا گلس ویکتوس ۲ برای محافظت از نمایشگر، گام کوچکی در بهبود کیفیت ساخت برداشته است.

صفحه‌نمایش ۶٫۶۷ اینچی OLED این گوشی با رزولوشن FHD، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و امکان نمایش یک میلیارد رنگ، حالا لبه‌های خمیده پیدا کرده است تا گوشی جلوه‌ی مدرن‌تری داشته و حاشیه‌های اطراف نیز کمتر دیده شوند. حداکثر روشنایی نمایشگر به ۱۸۰۰ نیت می‌رسد که برای یک گوشی میان‌رده کاملا کافی است و استفاده در محیط‌های پرنور را آسان می‌کند.

در بخش سخت‌افزاری، ردمی نوت ۱۴ پرو به تراشه‌ی مدیاتک Helio G100 Ultra با فرآیند ساخت ۶ نانومتری مجهز شده است. پردازنده‌ی ۸ هسته‌ای آن شامل ۲ هسته‌ی Cortex-A76 با فرکانس ۲٫۲ گیگاهرتز و ۶ هسته‌ی Cortex-A55 با فرکانس ۲٫۰ گیگاهرتز است. پردازنده‌ی گرافیکی Mali-G57 MC2 نیز وظیفه‌ی پردازش‌های گرافیکی را بر عهده دارد و در بازی‌ها با تنظیمات گرافیکی متوسط، عملکرد نسبتا قابل قبولی دارد اما به‌طور کلی گزینه‌ی مناسبی برای گیم نیست.

دوربین‌های پشتی سه‌گانه‌ی گوشی شامل دوربین اصلی با سنسور ۲۰۰ مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.7 و پشتیبانی از فوکوس خودکار چندجهته و تثبیت‌کننده‌ی اپتیکال تصویر (OIS)، دوربین اولتراواید با سنسور ۸ مگاپیکسلی با زاویه‌ی دید ۱۲۰ درجه و سنسور ۲ مگاپیکسلی ماکرو است. مانند مدل پایه، این نسخه نیز تنها قادر است با وضوح 1080p و نرخ ۶۰ فریم‌برثانیه فیلم‌برداری کند. دوربین سلفی از حسگر ۱۶ مگاپیکسلی به ۳۲ مگاپیکسلی با دیافراگم بازتر ارتقا پیدا کرده است تا عکس‌ها همچنان پرنور و باکیفیت باشند. در مقایسه با گوشی‌های هم‌رده نیز دوربین اصلی ردمی نوت ۱۴ پرو دیافراگم بازتری از مدل‌هایی مانند گلکسی A35 دارد و باعث می‌شود هنگام عکاسی نور بیشتری جذب کند.

میان‌رده شیائومی در نسخه‌های مختلف با فضای ذخیره‌سازی ۱۲۸، ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت و رم ۸ یا ۱۲ گیگابایتی عرضه می‌شود. همچنین امکان افزایش فضای ذخیره‌سازی از‌طریق کارت میکرو اس‌دی وجود دارد. ظرفیت باتری نیز از ۵۰۰۰ به ۵۵۰۰ میلی‌آمپر ساعت رسیده است تا شارژدهی طولانی‌تری داشته باشد، البته در مقابل آداپتور ۶۷ واتی با نمونه‌ی ۴۵ واتی جایگزین شده است که سرعت شارژ این گوشی را به‌میزان قابل توجهی نسبت‌به گذشته کمتر می‌کند.

بهترین گوشی شیائومی تا ۳۰ میلیون تومان

 
پوکو X7 پرو شیائومی
 

پوکو X7 پرو، با ارتقا به‌پردازنده‌ی Dimensity 8400-Ultra آمده است تا دوباره به هر گوشی میان‌رده و حتی قاتل پرچمدار پاسخی کوبنده دهد. اگرچه پیشرفت‌های نسل قبل یعنی پوکو X6 پرو به‌اندازه‌ای بود که این گوشی را به‌کابوس بسیاری از رقبا تبدیل کرده بود؛ اما حالا افزون‌بر تراشه‌ای قدرتمندتر، به گواهی IP68 برای مقاومت در برابر آب تا عمق ۱٫۵ متری و باتری پرظرفیت‌تر ۶۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی از نوع سیلیکون-کربن که جدیدترین فناوری باتری به‌حساب می‌آید، مجهز شده است تا هر گوشی دیگری فکر رقابت با X7 پرو را از سر خود بیرون کند.

تراشه‌ی این گوشی برای اجرای بازی‌های سنگین باز هم بهینه شده است و اکنون می‌تواند وضوح بازی‌ها را آپ‌اسکیل کند تا تجربه‌ی گیم‌پلی باکیفیت‌تری را ارائه دهد، ضمن این‌که عملکرد گیمینگ این گوشی همچنان مثل قبل پایدار و روان است. نمایشگر ۶٫۶۷ اینچی OLED این گوشی همان پنل ۱۲ بیتی با وضوح 1.5K دارد که روشنایی آن طبق اندازه‌گیری زومیت به ۲۸۵۰ نیت رسیده و دقت نمایش رنگ‌ها هم بهتر شده است. خود نمایشگر حالا با گوریلا گلس ویکتوس 7i محافظت می‌شود که تا دوبرابر مقاوم‌تر است و افزون‌براین‌که حساسیت و نرخ پاسخگویی لمسی آن هنگام بازی بیشتر شده است، با دست خیس می‌توان با گوشی کار کرد.

بدنه‌ی پوکو X7 پرو اکنون دوباره به‌حالت تخت درآمده است و اگر از فریم و قاب پلاستیکی پشت به‌همراه دوربین صرف‌نظر کنیم، این گوشی با وجود حافظه‌ی UFS 4.0 و سیستم خنک‌کننده پیشرفته با یک قاتل پرچمدار تفاوتی نخواهد داشت. اگرچه دوربین واید ۵۰ مگاپیکسلی این گوشی به‌لطف حسگر جدیدتر و دیافراگم بازتر می‌تواند عکس‌های باکیفیت‌تری بگیرد، اما همچنان در حد رقابت با پرچمداران اقتصادی نیست.

X7 پرو به‌صورت پیش‌فرض رابط کاربری HyperOS 2.0 مبتنی‌بر اندروید ۱۵ را اجرا می‌کند و تا سه آپدیت اندروید برای آن برنامه‌ریزی شده است. این نسخه برخی از قابلیت‌های هوش مصنوعی شیائومی به‌همراه تعدادی از ویژگی‌های جدید مثل Link to Windows را در اختیار می‌گذارد. شارژدهی این گوشی که در نسل قبل شاید برای برخی کاربران ناکافی بود به میزان رضایت‌بخشی رسیده است و دیگر نگرانی‌ای بابت زودتمام شده باتری آن وجود ندارد.

شیائومی 13T
 

شیائومی 13T با پیشرفت‌های نسلی قابل توجهی راهی بازار شد. گوشی ارزشمند شیائومی، هم‌اکنون از استاندارد IP67 برای مقاومت در برابر آب بهره می‌برد و پکیج دوربین پنل پشتی آن شامل یک دوربین واید (سنسور 1/1.28 اینچی ۵۰ مگاپیکسلی و دیافراگم f/1.9)، یک دوربین تله‌فوتو (سنسور 1/2 اینچی ۵۰ مگاپیکسلی و دیافراگم f/1.9) و یک دوربین اولترا واید (سنسور 1/3.06 اینچی ۱۲ مگاپیکسلی و دیافراگم f/2.2) می‌شود. لنز هفت سطحی دوربین اصلی به لرزشگیر اپتیکال مجهز شده است و سنسور آن از فیلتر رنگی Quad-Bayer برای ثبت عکس‌ها استفاده می‌کند و عکس‌ها را در حالت پیش‌فرض با رزولوشن ۱۲٫۵ مگاپیکسل به‌ثبت می‌رساند.

دوربین تله‌فوتو هم زوم اپتیکال ۲ برابری را در اختیار قرار می‌دهد و به‌طور مشابه با دوربین اصلی عکس‌ها را به‌صورت پیش‌فرض با وضوح ۱۲٫۵ مگاپیکسل به‌ثبت می‌رساند. با هر سه دوربین شیائومی 13T می‌توان فیلم‌هایی با نرخ ۳۰ فریم‌برثانیه و وضوح 4K گرفت. در مقابل دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسلی قادر است با وضوح Full HD و نرخ ۳۰ فریم‌برثانیه به ضبط فیلم بپردازد. در این گوشی فیلم‌برداری HDR پشتیبانی می‌شود و با تنظیم رنگ و کنتراست جزییات بیشتری در بخش‌های تاریک و روشن ویدیو بهتر دیده شود. همچنین هنگام فیلم‌برداری لرزش‌های تصویر به‌صورت نرم‌افزاری اصلاح می‌شوند تا ویدیو روان‌تر و بدون لرزش های اضافی باشد. این ویژگی در تمام رزولوشن‌ها و نرخ‌های فریم فعال است.

نه‌تنها دوربین اصلی، بلکه ویدیوهای 4K سایر دوربین‌ها جزئیات و کنتراست و رنگ‌های دقیقی دارند. کیفیت عکس‌های به‌ثبت رسیده با دوربین‌های ۱۳ تی واقعا خوب است و گوشی شیائومی را در محدوده‌ی قیمتی خودش، به یکی از بهترین گزینه‌ها برای عکاسی تبدیل می‌کند. همچنین فیلم‌برداری 4K با ۳۰ فریم‌برثانیه، دیگر ویژگی ارزشمند دوربین گوشی 13T به‌حساب می‌آید.

تراشه‌ی قدرتمند Dimensity 8200 Ultra شیائومی ۱۳ تی پایداری و قدرت بسیار خوبی ارائه می‌دهد؛ به‌طوری‌که به‌راحتی می‌توانید سنگین‌ترین بازی‌های روز را به‌راحتی اجرا کنید، بدون آنکه بدنه‌ی گوشی به‌اندازه‌ی آزاردهنده‌ای داغ شود. این گوشی از نمایشگر 1220p و ۶٫۶۷ اینچی OLED با نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتز و روشنایی فوق‌العاده‌ی ۲۶۰۰ نیتی بهره می‌برد؛ نمایشگری که با قابلیت نمایش ۶۸ میلیارد رنگ، به یکی از نقاط قوت اصلی گوشی تبدیل می‌شود و تجربه‌ی بصری کم‌نظیری را برای کاربر به‌ارمغان می‌آورد.

شیائومی 13T از نظر کیفیت ساخت با توجه به‌قیمت و رقبایش می‌توانست گوشی بهتری باشد، چراکه از فریم پلاستیکی استفاده می‌کند و محافظت نمایشگر هم برعهده پوشش Gorilla Glass 5 است با این‌حال طراحی و کیفیت متریال آن اصلا ناامیدکننده نیست. این گوشی با اندروید ۱۳ راهی بازار شد؛ اما وعده‌ی شیائومی برای چهار سال پشتیبانی نرم‌افزاری (تا اندروید ۱۷)، کمک می‌کند تا از این ضعف چشم‌پوشی کنیم.

بهترین گوشی شیائومی تا ۴۰ میلیون تومان

 
پوکو F6 پرو شیائومی
 

پوکو F6 پرو، بهترین و قدرتمندترین عضو از محصولات پوکو در سال ۲۰۲۴ شناخته می‌شود و اصلا جای تعجب ندارد که تقریبا آن‌را یک‌گوشی پرچمدار به‌حساب آوریم. پرچمداری اقتصادی که از بدنه‌ی شیشه‌ای-آلومینومی استفاده می‌کند و قدرتش را تراشه‌ی Snapdragon 8 Gen 2 می‌گیرد تا دیگر حرف و حدیثی برای اجرای سنگین‌ترین بازی‌ها باقی نماند. البته مواردی چون دوربین معمولی، فقدان گواهی IP68 و شارژ بی‌سیم باعث می‌شود که نسبت‌به گوشی‌های پرچمدار با کاستی‌هایی دست و پنجه نرم‌ کند.

درهر صورت پوکو F6 پرو برای خوره‌های بازی، یکی از ارزان‌ترین و به‌صرفه‌ترین محصولات با تراشه‌ی پرچمدار به‌حساب می‌آید و نمایشگر ۶٫۶۷ اینچی OLED با وضوح 1440p و روشنایی خیره‌کننده‌ی ۴۰۰۰ نیت، تکمیل‌کننده‌ی یکی از بهترین تجربه‌های کاربری خواهد بود. این گوشی آداپتور ۱۲۰ واتی نیز در جعبه‌ی خود دارد که می‌تواند در ۲۰ دقیقه گوشی را کامل شارژ کند.

در زمینه‌ی عکاسی نیز، دوربین ۵۰ مگاپیکسلی پوکو F6 پرو امسال پیشرفت‌های امیدوارکننده‌ای به خود دیده و می‌توان گفت که یکی از بزرگ‌ترین نقاط ضعف گوشی‌های پوکو در حال رفع‌شدن است. همچنین به‌لطف حضور تراشه‌ی پرچمدار می‌تواند فیلم‌های 8K با نرخ ۲۴ فریم‌برثانیه بگیرد. این گوشی با اندروید ۱۴ روانه‌ی بازار شده و سه‌نسخه‌ی بعدی اندروید را نیز دریافت می‌کند.

بهترین گوشی شیائومی تا ۵۰ میلیون تومان

 
شیائومی 14T
 

طراحی کلی شیائومی 14T نسبت به نسل قبلی مدرن‌تر شده چراکه اکنون از بدنه شیشه‌ای مات و فریمی تخت استفاده می‌کند و حاشیه‌های نمایشگر نیز باریک‌تر شده است. البته فریم گوشی همچنان پلاستیکی است. صفحه‌نمایش گوشی درست مانند نسخه‌ی پرو این سری از پنل ۶٫۶۷ اینچیِ OLED، وضوح ۲۷۱۲ در ۱۲۲۰ پیکسل، نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتز و بیشینه روشنایی فوق‌العاده‌ی ۴۰۰۰ نیتی بهره می‌برد.

شیائومی 14T از پردازنده‌ی MediaTek Dimensity 8300 Ultra قدرت می‌گیرد، درست همان تراشه‌ای که در گوشی پرفروش پوکو X6 Pro نیز مشاهده کرده بودیم. تراشه‌ی یادشده عملکرد خوبی در اجرای بازی‌های سنگین با نرخ فریم مناسب و برنامه‌های مختلف دارد. مدل‌های شیائومی 14T موجود در بازار ایران از ۱۲ رم و ۲۵۶ یا ۵۱۲ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی استفاده می‌کنند که اکنون به استاندارد UFS 4.0 ارتقا یافته است.

دوربین همیشه جزو نقاط قوت سری T به‌حساب می‌آید تا نظر علاقه‌مندان به عکاسی را نیز به سمت محصولات این سری جلب کند. دوربین اصلی با حسگر ۵۰ مگاپیکسلی در پس لنز لایکا، عکس‌های باکیفیتی را حتی در نور کم ثبت می‌کند. دوربین‌های تله‌فتو ۵۰ مگاپیکسلی با زوم ۲ برابری و اولتراواید ۱۲ مگاپیکسلی نیز مجموعه‌ی دوربین گوشی شیائومی را تکمیل می‌کنند.

شیائومی 14T می‌تواند ویدیوهای 4K با نرخ ۶۰ فریم‌بر‌ثانیه ضبط کند اما به‌دلیل استفاده از حسگر و تراشه‌ی متفاوت، نمی‌تواند همچون نسخه‌ی پرو، ویدیوهای 8K ضبط کند. دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی نیز برای عکاسی و فیلم‌برداری گزینه‌ی مناسبی است و می‌تواند ویدیوهای 4K ضبط کند. ویدیوهای ضبط شده با دوربین‌های پنل پشتی عمق رنگی ده بیتی دارند و با پوشش فضای رنگی Rec. 2020 تا یک میلیارد رنگ را نمایش می‌دهند؛ در نتیجه رنگ‌ها با دقت بیشتر و نزدیک به واقعیت ثبت می‌شوند.

دوربین سلفی این گوشی حسگر ۳۲ مگاپیکسلی دارد و مانند دوربین‌‌های پنل پشتی از فیلم‌برداری HDR پشتیبانی می‌کند. در این دوربین‌ لرزشگیر سخت‌افزاری وجود ندارد، اما به صورت نرم‌افزاری لرزش‌ دست حذف می‌شود تا خروجی ویدیوهای دوربین سلفی شفاف‌تر به‌نظر برسند.

این گوشی باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی با پشتیبانی از شارژ سریع ۶۷ واتی دارد و با وجود اعلام شیائومی مبنی‌بر ارائه‌نشدن آداپتور در جعبه، می‌توان در ایران به‌نسخه‌های دارای آداپتور دسترسی داشت.

گوشی جدید شیائومی با رابط کاربری HyperOS بر پایه‌ی اندروید ۱۴ عرضه‌ شده و شرکت سازنده وعده‌ی ۴ سال دریافت بروزرسانی اندروید را برای آن داده است. شیائومی همچنین برای اولین بار برخی قابلیت‌های هوش مصنوعی مانند خلاصه‌برداری یادداشت‌ها، رونویسی از فایل‌های صوتی، گسترش عکس‌ها و مواردی دیگر را در این گوشی گنجانده است و با همکاری گوگل و مایکروسافت اکنون از Circle to Search و Link to Windows نیز پشتیبانی می‌کند.

بهترین گوشی شیائومی بدون درنظر گرفتن قیمت

 
شیائومی 14
 

شیائومی ۱۴ با زبان طراحی به‌روز، لبه‌های تخت و ترکیب جادویی فلز و شیشه روانه‌ی بازار شده و با بدنه یکپارچه، مستحکم و خوش‌ساختش، گواهی IP68 را نیز دریافت کرده است. نمای جلویی گوشی‌ به‌لطف حاشیه‌های بسیار باریک و حذف‌شدن خمیدگی از لبه‌های نمایشگر، ظاهر مدرنی دارد و وزن ۱۸۸ گرمی گوشی به‌نسبت ابعاد ۶٫۳۶ اینچی نمایشگر، معقول به‌نظر می‌رسد؛ اما برآمدگی محسوس دوربین، مقدار از ارگونومی و زیبایی گوشی می‌کاهد.

مجموعه‌ی دوربین سه‌گانه‌ی شیائومی ۱۴ در دل جزیره‌ای مربعی‌شکل و مشکی‌رنگ قرار دارد. این مجموعه، دوربین‌های اصلی، تله‌فوتو ۳٫۲ برابری و اولتراواید را دربرمی‌گیرد؛ با اینکه هر سه دوربین، ۵۰مگاپیکسلی هستند، فقط ماژول‌های تله‌فوتو و اولتراواید از حسگر یکسانی بهره می‌برند و حسگر دوربین اصلی به‌طرز محسوسی بزرگ‌تر است. دوربین‌های شیائومی ۱۴ چه در روشنایی روز، چه در تاریکی، عکس‌هایی پرجزئیات و چشم‌نواز ثبت می‌کنند و ویدیوهای 4K و 8K (دوربین اصلی) هم بسیار باکیفیت هستند.

نمایشگر 1200p و OLED شیائومی ۱۴ با عمق رنگ ۱۲بیتی، قابلیت نمایش ۶۸ میلیارد رنگ، پشتیبانی از استاندارد HDR دالبی‌ویژن و روشنایی ۳۰۰۰نیتی، تجربه‌ی بصری خیره‌کننده‌ای ارائه می‌دهد؛ ضمن اینکه اسپیکرهای استریو با صدای فراگیر و رسا، تجربه‌ی مالتی‌مدیای کم‌نقص گوشی را تکمیل می‌کنند.

شیائومی ۱۴ قدرتمندترین تراشه‌ی حال حاضر میان گوشی‌های اندرویدی را در دل دارد. تراشه‌ی Snapdragon 8 Gen 3 بسیار توانمند ظاهر می‌شود و عملکرد نرم و روانی را به‌نمایش می‌گذارد؛ شیائومی ۱۴ به بهای داغ‌شدن بدنه، عملکرد بسیار پایداری را نیز در پردازش‌های سنگین ارائه می‌دهد. تراشه‌ی قدرتمند شیائومی را رم ۸، ۱۲ و ۱۶ گیگابایت و فضای ذخیره‌سازی پرسرعت UFS 4.0 با حجم‌های ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت یا یک ترابایت همراهی می‌کنند.

شیائومی ۱۴ از باتری نه‌چندان حجیم ۴۶۱۰ میلی‌آمپرساعتی برای تأمین انرژی موردنیازش استفاده می‌کند و همراه با شارژر سریع ۹۰واتی و پشتیبانی از شارژ بی‌سیم ۵۰واتی به‌فروش می‌رسد.

شیائومی 14 اولترا
 

شیائومی ۱۴ اولترا، جدیدترین پرچمدار دوربین‌محور شیائومی است که تقریبا تمام عناصر دیگر گوشی را به خدمت دوربین درآورده است و این مسأله به‌خصوص در بخش طراحی به‌وضوح مشاهده می‌شود. هیولای شیائومی از چهار دوربین اصلی،‌ اولتراواید و تله‌فوتو (۳٫۲ برابری و ۵ برابری) با سنسور ۵۰ مگاپیکسلی برای عکاسی استفاده می‌کند. لنز دوربین‌ها و الگوریتم پردازش تصویرشان نیز با همکاری لایکا طراحی شده‌اند.

حسگر دوربین اصلی شیائومی ۱۴ اولترا، ۸۰ درصد بزرگ‌تر از حسگر دوربین اصلی رقیبش، گلکسی S24 اولترا است. لنز دوربین اصلی از دیافراگم متغیر در بازه‌ی f/4.0 تا f/1.63 استفاده می‌کند که در حالت عکاسی Pro، می‌توان گشودگی دیافراگم را به‌اندازه‌ی دلخواه در این بازه تغییر داد. لرزشگیر اپتیکال سوار بر لنز نیز لرزش‌های دست را حین عکاسی و فیلم‌برداری، خنثی می‌کند.

متریال پریمیوم و بدنه‌ی با کیفیت شیائومی ۱۴ اولترا، به‌ویژه در چرم مصنوعی بدنه‌ی گوشی و فریم تیتانیومی یا آلومینیومی تخت کاملا مشهود می‌شود. به‌گفته‌ی چینی‌ها، بدنه‌ی گوشی امسال، مقاوم‌تر از مدل سال گذشته عمل می‌کند.

نمایشگر با کیفیت و خیره‌کننده‌ی شیائومی ۱۴ اولترا، از پنل ۶٫۷ اینچی OLED با وضوح WQHD+ یا ۳۲۰۰ × ۱۴۴۰ پیکسل استفاده می‌کند و به مدد پشتیبانی از استانداردهای دالبی ویژن و +HDR10 توانست در آزمایش‌های زومیت تا حدود ۳۲۰۰ نیت روشنایی تولید کند. به‌لطف پنل ۱۲ بیتی، دقت رنگی نمایشگر ۱۴ اولترا نیز عالی است و با پوشش‌دهی بیش از ۹۰ درصد فضای رنگی وسیع Adobe RGB، یک سروگردن از سایر پرچمدارهای هم‌رده، بالاتر قرار می‌گیرد.

تراشه‌ی پرچمدار Snapdragon 8 Gen 3، به‌عنوان قلب تپنده‌ی شیائومی ۱۴ اولترا انجام وظیفه می‌کند. تراشه‌ی بهینه‌ی کوالکام در برخی از سناریوها حتی می‌تواند از A17 Pro اپل در قلب آیفون ۱۵ پرو نیز پیشی بگیرد. پایداری عملکرد تراشه در شیائومی ۱۴ اولترا مثال‌زدنی است، اما به بهای داغ شدن بیش‌ازحد گوشی در پردازش‌های سنگین مثل بازی‌ها تمام می‌شود.

به نظر شما بهترین مدل شیائومی که در بازار فعلی ایران ارزش خرید زیادی دارد، کدام گزینه است؟ اگر مدل مدنظرتان را بین گوشی‌های شیائومی نیافتید، شاید بد نباشد سری به مقاله‌ی بهترین گوشی‌های بازار ایران هم بزنید.

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.